Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.
  • Objavljeno: Nedjelja, 03.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 2

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Ovaj mjesec će se vaša intuicija, strpljenje, sposobnost surađivanja i diplomacija naći pod iskušenjem. Nemojte se previše prepirati, ostanite smireni i u pozadini svih zbivanja. Objektivno sagledajte svaku situaciju u kojoj ćete se naći. Primijetit ćete kako veliki broj različitih faktora ima utjecaj na situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Broj 2 predstavlja povezanost i udruženost. Energija broja 2 će vam tijekom rujna dopustiti da se istovremeno posvetite većem broju stvari i da ih međusobno povežete. Iskoristite ovu energiju kako biste izvršili obaveze koje imate. Budite strpljivi i obratite pozornost na detalje koji su vam promakli i koje ste zaboravili.

U vašem životu se trenutno odvija prilagodba. Prije nego što uspostavite zadovoljavajuću ravnotežu shvatit ćete da idete iz jedne krajnosti u drugu. Ovogodišnja događanja su vas potaknula da shvatite kako vaš život pripada samo vama i da ste jedina osoba koja na njega ima utjecaj. Ako osjećate da nešto nije kako treba, onda nema razloga za ostanak u toj situaciji. Nastavite surađivati tamo gdje to možete, ali nikada ne zaboravite na vlastite potrebe i načela.

U posljednje vrijeme ste bili previše ili pak premalo osjetljivi. Vratite tu osjetljivost i brižnost jer će vam pomoći vratiti samopouzdanje i pribranost. Naučite biti osjetljivi na stvarne događaje, a ne na površne stvari koje su vam nekada puno značile. Sada je vrijeme da postanete svoji i promatrate kako će okolina na to reagirati.

Ova godina je za vas vrlo emotivna. Bolje ćete shvatiti u kojoj ste životnoj fazi. Uvidjet ćete da ništa niti nikoga ne smijete shvaćati zdravo za gotovo, i da ljubav ne može preživjeti u zatočeništvu, krivnji ili osudi. Sada ste mudriji i naučili ste ne raditi probleme tamo gdje ih zapravo nema. Shvatit ćete da neosjetljivost može narušiti ljubavni i prijateljski odnos. Koristite ljubav i nježnost, a ne silu. Vaša emocionalna sigurnost ne smije ovisiti o nikome.

Postoje brojni detalji na koje morate obratiti pažnju. Pristupite im samopouzdano i oprezno. Nervoza i strah su potpuno normalni. Sada će vas početi obuzimati ovi osjećaji jer ste ih dosta dugo potiskivali. Prihvatite strah kao dio napretka i rasta. Razvit ćete bolje razumijevanje o tome što pokreće vaše strahove, čega se trebate bojati, a čega ne. Također ćete naučiti kako se nositi sa svim strahovima koje imate.

Vaš um je racionalan i počinje se širiti. Pokušava napraviti prostora za vašu emotivnu stranu. Obratite pažnju na svoje osjećaje, prihvatite ih i pokušajte ih objasniti. Dopustite im da vas prevladaju i obuzmu, osjetite ih i pustite ih da vašem umu pošalju poruke.

Ako mislite da je vaša intuicija moćna i razvijena, tijekom rujna će dosegnuti potpuno novu razinu. Tada ćete shvatiti da od nje možete dobiti odgovore na pitanja koja vas zanimaju, smjernice kuda trebate ići i što točno trebate poduzeti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije