Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.
  • Objavljeno: Nedjelja, 03.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 9

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Za vas je ova godina bila vrlo emotivna. Prestanite zadržavati sve te osjećaje. Dopustite im da izađu. Dopustite im da vas napuste. Sve što potiskujete vam otežava ostvarenje ciljeva. Dopustite da vas obuzme energija broja 9. Istina o vašoj prošlosti, koju dugo skrivate, će izaći na vidjelo i okolina će to prihvatiti puno bolje nego što ste mislili.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vratite se na životni put koji ste odabrali i prihvatite sve što ste učinili, sve ljude koje ste upoznali i mjesta na kojima ste bili, sve što ste postigli, sve neuspjehe, sve misli, sve osjećaje, ljubav, sreću, strahove, strasti, ideje, smijeh, suze, zadovoljstvo i krivnju – apsolutno sve.

Ako vjerujete da dišete punim plućima, sada ćete shvatiti da ste mudro svladali umjetnost poricanja. Samo sagledajte događaje u svijetu i shvatit ćete da niste jedini. Cijeli svijet živi u poricanju i to je ono što dopušta odvijanje tih događaja.

Isto vrijedi i za situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Problemi iz prošlosti i dalje imaju utjecaj na sadašnjost. Ustanovit ćete da negiranje više nije opcija. Prošlost će uvijek biti prisutna. Samo vam potpuno prihvaćanje prošlosti može donijeti mir i smirenost. Kada prihvatite prošlost, počet ćete se osjećati bolje. Moći ćete živjeti punim plućima i kretati se prema budućnosti.

Vaša prošlost je vaša istina, vaše iskustvo i dio vas. Ona je ono što vas je dovelo tu gdje ste sada i ona je ono što je bilo potrebno kako biste postali osoba kakva jeste i odlučili kakva osoba želite biti. Možda nemate odgovore na sva pitanja, ali možete naslutiti da najbolje tek slijedi. Emocije nisu neprijatelj, već poricanje emocija. Vlastite emocije trebate prihvatiti, a potom ih se osloboditi.

Prestanite poricati strah od budućnosti. Nitko ne zna što nam budućnost donosi, ali sadašnjost i ono što sada radite će definitivno imati utjecaj na budućnost. Upravo zato je neophodno osloboditi se straha koji već duže vrijeme držite u sebi.

Kada se oslobodite nakupljenih osjećaja, vrlo vjerojatno ćete se osjećati isprazno jer ste se oslobodili pritiska. Možda će vas početi obuzimati krivnja koja će vam govoriti da je pogrešno biti toliko emotivan. Prepoznajte krivnju i uništite ju u korijenu. Dopustite si da postanete sretni i izražavajte sreću bez ikakvog osjećaja krivnje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije