Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.
  • Objavljeno: Nedjelja, 03.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Ovogodišnja energija vas potiče da sami za sebe stvarate pravila i propise. Niste ni svjesni koliko će na taj način vaš život postati ograničen. Do kraja rujna biste se obavezno trebali organizirati, osim ako već niste. Tek tada ćete se moći opustiti, a sada vam je to potrebnije nego ikada.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Jeste li uopće svjesni koliko ste ljuti? Možda pokušavate zanijekati te osjećaje, ali koliko god se trudili, oni će biti prisutni. Još uvijek nešto zamjerate osobi iz prošlosti i ne možete joj oprostiti. Zato se ne možete u potpunosti prepustiti trenutku. Neprestano se borite između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Oprostiti i zaboraviti nije isto. Možda vam je jednostavnije zakopati bolne događaje iz prošlosti i zaboraviti na njih. U konačnici je to puno teže nego ih u potpunosti prihvatiti. Ti osjećaji su vrlo vjerojatno izvor boli koju trenutno osjećate, a jedini način da se toga oslobodite jest da ih prihvatite i otpustite. Opraštanje je ključ poboljšanja svih aspekata života.

Nemojte opraštati za dobrobit druge osobe, već za svoje dobro. Jedino ćete se tako početi bolje osjećati. Pravi oprost dolazi iz prihvaćanja boli i ljutnje, a potom slijedi otpuštanje tih osjećaja. Tada ćete moći krenuti naprijed.

Vjerojatno se borite sa strahom da će vas nešto spriječiti u provođenju željenih promjena. Obratite pažnju na svoje želje i kakva namjera se iza njih krije. Kvaliteta namjere može napraviti razliku između konstruktivnog ili destruktivnog ishoda.

U međuvremenu ste u potrazi za rezultatima koji su trenutno ispred svog vremena i ignorirate ono što bi trebao biti vaš cilj u sadašnjosti. Vrijeme je za redefiniranje i pojednostavljivanje ciljeva. Ovo je prijelomna životna faza i sada morate voditi brigu o mnogim detaljima. Naći ćete se u situacijama u kojima će se skrivati prilike koje trebate prepoznati kako biste ih mogli iskoristiti.

Izbjegavajte impulzivne poteze i ne riskirajte sa zdravljem, resursima ili općim blagostanjem. Izdvojite vrijeme za stvari koje želite raditi i u kojima uživate. Odmarajte se i budite popustljiviji prema sebi. Već ste dovoljno toga prošli i dovoljno ste mudri da biste shvatili kako svi problemi imaju rješenje ako im pristupite na dobar način. To znači da prvo trebate znati u čemu je točno problem i shvatiti da vam život ne daje stvari s kojima se ne znate nositi.

Sreća drugih ljudi ili životne okolnosti u kojima se trenutno nalaze nisu vaša odgovornost. Ove godine trebate naučiti puno o ograničenjima i svemu onome što vas koči. To je jedini način da pomaknete svoje granice i počnete hrabro djelovati.

Vjerujte u sebe i nemojte odustati jer vam ta vjera daje hrabrost. U ovom ćete mjesecu neprestano osjećati prisutnost intenzivne energije. Iskoristite ju za ostvarenje željenih ciljeva.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije