Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.
  • Objavljeno: Nedjelja, 03.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Odjednom ste odlučili promijeniti svoje gledište i prioritete. Tijekom rujna ćete svoju pažnju usmjeriti na obaveze koje imate i na osobe s kojima ste jako bliski. U kojoj god situaciji da se nađete, nećete moći izbjeći duboke emocije.

Šest je broj koji označava ravnotežu, ali i ekstreme. Vjerojatno ćete osjetiti obje strane energije broja 6. Svoju pažnju usmjerite na osobe do kojih vam je stalo i prihvatite sve svoje nesigurnosti. Obuzet će vas osjećaj straha, i to u većoj mjeri nego što ćete htjeti priznati. Važno je ne dopustiti strahu da upravlja vašim životom. Jedino ćete suočavanjem sa strahom moći razviti hrabrost.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako postoji neslaganje na bilo kojem području, sada je vrijeme da jasno postavite stvari i odredite cilj. Ako okolina s vama ne želi komunicirati na smiren način, onda je važno da sami ostvarite svoj mir. Morate se potruditi shvatiti korake i postupke okoline. Prihvatite činjenicu da i drugi imaju pravo biti ono što žele i živjeti život onako kako žele. Morat ćete srezati u korijenu svaki pokušaj osuđivanja drugih.

Tijekom rujna ćete se vrlo vjerojatno suočiti sa stvarnim i velikim problemima. Ili ćete shvatiti da je ovo godina u kojoj trebate riješiti sve svoje životne probleme, uspostaviti ravnotežu i odrasti.

Što je s vašim životom? Vašim potrebama? Jeste li ostali vjerni svojim odgovornostima? Odredite koje su vaše obaveze. Prioriteti su se zasigurno promijenili, a to znači da ste na pravom životnom putu i da ste počeli ostvarivati svoje ciljeve.

Ovaj mjesec će imati utjecaj na vaš osjećaj sigurnost i pripadnosti. U to će biti uključeni odnosi s osobama koje su vam najbliskije. Prihvaćanje i potvrda drugih je nešto čemu neprestano težite. S time morate prestati. Učinite sve kako biste uživali u skladu i miru, ali nemojte dopustiti da odobravanje drugih bude nešto bez čega ne možete funkcionirati.

Oslobodili ste se jedne velike odgovornosti i to vam je neobično. Nema potrebe da se osjećate isprazno ili uvrijeđeno ako određene osobe više ne žele ovisiti o vama. Najvažnije je da vi ne ovisite o njima.

Ako se osjećate razočarano, usamljeno ili napušteno, velika je vjerojatnost da još uvijek niste naučili voljeti sami sebe. Ali, naučili ste puno o ljubavi, brižnosti i odgovornosti. Sve to ste naučili tijekom posljednjih 10 mjeseci i ubrzo ćete se upoznati s nekim svojim osobinama za koje niste ni znali da ih imate.

U međuvremenu se odmaknite od ekstremnih i turbulentnih situacija. Ako postoji nešto što možete učiniti kako biste izbjegli takve situacije, onda to i napravite. Sada je vrijeme da svaki dio života dovedete u ravnotežu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije