Horoskop za rujan 2017. godine

Horoskop za rujan 2017. godine

Horoskop za rujan 2017. godine
  • Objavljeno: Petak, 01.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Za neke znakove Zodijaka će prvi mjesec jeseni biti iznenađujuće ugodno i pozitivno razdoblje. Naravno, morat ćete uložiti dosta truda da biste ostvarili ono što želite. Neće biti većih poteškoća i problema s kojima ćete se trebati boriti. To će vam puno značiti, pogotovo kada uzmete u obzir da ljeto tek završava i da se polaganim tempom možete vratiti svojim uobičajenim obavezama. Važno je istaknuti da će najvjerniji saveznici tijekom rujna biti Mjesec i Neptun. Sada biste se trebali fokusirati na napredak i osobni razvoj. Ovo razdoblje će biti dinamično i pozitivno. Teško je napraviti točniju i konkretniju procjenu pogotovo zbog utjecaja Mjeseca koji je ćudljiv i nepredvidljiv. Imat ćete dovoljno samopouzdanja da se snađete u gotovo svakoj situaciju u kojoj ćete se naći.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče dodatnih pokrovitelja, u rujnu će svaki element Zodijaka imati svog nebeskog vođu. Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) će na svojoj strani imati Mars koji je moćan i snažan planet. To znači da bi se vatreni znakovi trebali usredotočiti na dovršavanje započetih projekata. Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) će na svojoj strani imati Pluton. Ovaj tamni i vrlo tajnovit planet često ima dvosmislen utjecaj, a Vodenim znakovima će tijekom rujna dati određenu prednost koju bi svakako trebali iskoristiti. Zračni i Zemljani znakovi mogu računati na pomoć Sunca. U ovoj fazi će solarni utjecaj biti iznimno jak i Zračnim znakovima će dati moć rješavanja i najkompleksnijih problema. Drugim riječima, u kritičnim situacijama ćete točno znati kako se postaviti da biste dobili ono što želite.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Sve u svemu, rujan će se pokazati uistinu uspješnim za sve znakove. Međutim, vrlo je važno razumjeti specifičnost trenutnog razdoblja. Zvijezde vam savjetuju da se pozabavite planiranjem, pogotovo dugoročnim. Gdje se točno vidite za dvije godine? Na samom početku jeseni očekujte svojevrsnu navalu kreativne energije koja će vas potaknuti na inovativan način razmišljanja. Ako ste pametni, to ćete iskoristiti. Što su vaši planovi jasniji i specifičniji, to ćete biti uspješniji. Upravo zato biste sljedećih nekoliko tjedana trebali razvijati strategiju do najsitnijih detalja. To će vam pomoći ispraviti sve nepravilnosti zbog kojih se sada nalazite na mjestu na kojem radije ne biste htjeli biti. Morate shvatiti da čak ni najbezbrižnije razdoblje neće u potpunosti biti pošteđeno negativnog utjecaja planeta. Venera i Merkur će preuzeti ulogu negativaca. Njihov savez će biti snažan i aktivirat će se točno onda kada će vam to najmanje trebati. Uključite mozak, budite oprezni i usredotočeni. Ako ovo ne možete postići, uspjeh će nestati poput magle, a vas će dočekati apsolutni kolaps.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije