Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.
  • Objavljeno: Nedjelja, 03.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 3

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

U kakvoj god se situaciji nalazili, trenutne vibracije će vas potaknuti da se krećete prema slobodi i fokusirate se na vlastite želje i potrebe. Do sada niste živjeli ispunjeno jer ste vjerovali kako vaš život isključivo ovisi o silama koje su izvan vaše kontrole.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Odluke koje ćete donijeti tijekom ovog razdoblja će odrediti kvalitetu života u budućnosti. Dakle, radite ono što želite i živite onako kako želite živjeti. Nemojte sumnjati u ostvarenje svojih planova. Što god da ste započeli tijekom srpnja i kolovoza sada trebate dovršiti. Počnite stvarati budućnost koju želite imati. Nemojte čekati odobrenje okoline jer dok to čekate, možete propustiti važne prilike.

Preuzmite potpunu kontrolu nad svojim životom. Sada imate priliku osjećati se živima, onako kako nikada do sada niste. Nešto trebate napraviti, poduzeti i reći. Jedino tako ćete osjetiti da se poboljšava kvaliteta vašeg života.

Moć riječi je sada veća nego ikada. Ono što sada kažete imat će utjecaj na vaš život i živote vama bliskih osoba. Nemojte govoriti samo zato što drugi to žele čuti. Iznenadit ćete se kada shvatite koliko možete biti emotivni i koliko zapravo volite određene ljude. Neka prijateljstva ste prerasli i sada je vrijeme da svatko krene svojim putem.

Provodite više vremena s ljudima koji su kreativni, slobodnog duha i koji vas podržavaju. Zapamtite da svaka situacija ima potencijal postati inspirativna ili destruktivna. Prepoznajte kako vaši postupci i riječi utječu na druge i uvijek odaberite mirniji put. To ne znači da ne trebate izraziti svoje mišljenje, već da uvijek trebate težiti miru.

Vama su jedino važne činjenice. Izbjegavajte kritiziranje i ogovaranje. Nemojte sudjelovati u više stvari istovremeno. Usredotočite se samo na ono što je vama važno. Određene društvene interakcije i razgovori će vas prosvijetliti. Netko koga poznajete ili koga ćete tek upoznati će odigrati važnu ulogu u vašem životu. Svoje želje i ciljeve shvaćajte ozbiljno. Okolina će vas također početi doživljavati ozbiljnije. Zapamtite da prava ljepota dolazi iznutra, kroz samopouzdanje i samopoštovanje.

Način na koji ćete komunicirati s drugima će odrediti i način na koji će se oni odnositi prema vama. Strast i samopouzdanje će u vaš život privući kvalitetne osobe, a nesigurnost i obrambeni stav će ih odbiti. Imate strah od odbijanja i on negativno utječe na vaše stvaralaštvo. Morate se prepustiti kako biste nastavili biti kreativni. Zapamtite da postojite s razlogom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije