Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.

Numerološka prognoza za rujan 2017.
  • Objavljeno: Nedjelja, 03.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 7

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Okružuje vas mudrost broja 7 i otkriva da vas potreba za skrivanjem osjećaja sprječava u ostvarenju pravog potencijala. Na taj način sami sebi uskraćujete ispunjenje svojih snova i želja. Morate shvatiti da su vaši osjećaji dio vaše osobnosti i da od njih ne možete pobjeći.

Tajnovitost, koju volite nazivati privatnošću, vam trenutno nije ni od kakve koristi. Slobodna volja je ono što vam je sada prijeko potrebno. Nemojte se skrivati, suočite se s činjenicama i neka vas dostojanstvena energija broja 7 ponese. Ona predstavlja sigurnost. Rujan je mjesec u kojem ćete dobiti uvid u informacije i činjenice koje će vam pomoći odrediti kojim putem želite ići.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako ste ove godine doživjeli neki neuspjeh, shvatite da je za vaše dobro. Taj neuspjeh vam je omogućio učenje o sebi, ljudima koji vas okružuju i životu kakvim sada živite. Sada imate priliku razviti se i napredovati. Vaše samopouzdanje će početi dramatično rasti.

Uživat ćete u većem broju aktivnosti nego inače. Stvari se neće odvijati baš onako kako želite, ali ćete shvatiti da se krećete putem kojim se zapravo i želite kretati. Planovi koje ćete sada skovati pripremaju vas za dinamičan život koji vas čeka iduće godine. U idućih 12 mjeseci možete očekivati puno stabilnije i ugodnije odvijanje važnih događaja.

Ovaj mjesec iskoristite za razrađivanje planova do najsitnijih detalja. Strpljenje vam je sada prijeko potrebno. To ne znači da se pod svaku cijenu trebate baviti nepodnošljivim ljudima ili situacijama. To znači da morate obratiti pažnju na detalje. Vaša intuicija je trenutno izrazito moćna. Vjerujte joj.

Usredotočite se na svoje ambicije, međuljudske odnose i vlastite sposobnosti. Razvijajte osjećaj vlastite vrijednosti. Neka vas planovi potiču da idete smjerom kojim želite ići. Vrlo brzo ćete sve posložiti i shvatiti da je smisao ove godine pronalazak smjera.

Ako se stvari ne odvijaju onako kako želite, možda je to znak da još uvijek ne želite ili ne možete prihvatiti određene ideje i metode. Odbijate li vidjeti potencijal nove situacije? Odbijate li razvijati svoj novi potencijal?

Analizirajte, istražujte, planirajte i učite. Obavite sve svoje dužnosti. Vrlo lako ćete moći vizualizirati svoje ciljeve i razviti plan do najsitnijih detalja. Uzmite u obzir prošlost i prihvatite snažne osjećaje koji vas još uvijek vežu uz uspomene. Tek tada ćete biti sposobni uvidjeti svoj potencijal i odrediti kojim putem se trebate kretati kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Sami sebi budite najbolji prijatelj. Jedinstveni ste i posebni. Nemojte pasti u zamku pritiska okoline. Odbijte slijediti većinu i cijenite svoje različitosti. One vam omogućavaju isticanje i odvajanje od okoline. Zapamtite da je prosječnost tragičan gubitak slobodne volje. Trenutno se možete i trebate veseliti budućnosti. Toliko toga trebate, možete i želite ostvariti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije