Tjedni horoskop od 21. do 28. 12. 2015.

Tjedni horoskop od 21. do 28. 12. 2015.

Tjedni horoskop od 21. do 28. 12. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac, otac u zodijaku

Ovaj ponedjeljak 21. prosinca Sunce nas uvodi u stabilizaciju uz Jaraca na mjesec dana, što nam pomaže da se usredotočimo na ono što (i tko) je doista važno. Budući da je sposobni Jarac guverner postavljanja ciljeva, i naše bi novogodišnje odluke mogle biti jarčevske, “prioni na posao” bez odmora. Velike ambicije će biti na prvom mjestu. Što će se poduzeti kako bi se postigao taj "high pro" u 2016? Razmislite! Ovo je moćan tjedan za vizualizaciju uspjeha i razmišljanje o idućim koracima u profesionalnom usponu.

Poštuj oca ili očevu figuru: Jarac je "Big Daddy" zodijaka a Sunce predstavlja očinsku energiju. A mi se svi time možemo poslužiti i u ulozi pružatelja vidjeti gdje možemo dati podršku. Umjesto dopuštanja da budemo uvučeni u more emocija, ova nas solarna faza podsjeća na to da duboko udahnemo i pristupimo svemu racionalno i u miru. Usredotočite se na konstruktivna rješenja, umjesto da gađate harpunom ono što nije u redu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Opasno sentimentalan pun Mjesec na Božić

Božić dolazi s punim Mjesecom uz malo akcije od Urana. Razmotavanje darova uz užareni supermjesec u Raku naelektrizirat će nebo, otvoriti srca za ljubav. Ili za jedan opaki fajt usred kuće. Pospan i duševan Neptun u slatkom trigonu s La Lunom mogao bi biti ozbiljno sentimentalan pun Mjesec. Budući da je Rak znak majke i obiteljske ljubavi, svi ćemo biti sretni kad se skupimo sa svojom najintimnijom posadom.

Ne zaboravite, dom je tamo gdje srce, što znači da će netko možda udomiti prijatelja koji nema kamo otići u vrijeme blagdanskih proslava ili je vaš dom neki i netko negdje drugdje. Jedna iznimka ili, bolje, upozorenje: Rakovska energija nas može učiniti malo ćudljivima (lijepo rečeno!) ili čak previše. Ako osjećate potrebu za prostorom i samoćom, bilo bi mudrije osamiti se nego pristajati na društvene vibre na silu. Mars i Merkur su baš rapoloženi za prisiljavanje.

Buđenje Urana

U petak ćemo osjetiti elektrizirajući val Urana, koji se budi nakon pet mjeseci retrogradnog kretanja. Od 25. srpnja kozmički revolucionar je drijemao u Ovnu, čineći time mnogima priličan problem u pronalaženju svog buntovnog ja ili barem pokretanja u proaktivnom smjeru. Retrogradni Uran je, međutim, stvorio unutarnji poziv za buđenje.

Nepotrebno je reći, to nije bilo najlakše razdoblje za mnoge od nas. Uran i Ovan in the mix, činili su da se osjećamo kao da se borimo protiv vlastitih instinkta: rat ljudskih regula spram ljudskog duha. Neke rizike u koje smo se upuštali neće biti pametno ponavljati. Uran je društvenjak pa je zgodno organizirati dobrotvorni koncert, naučiti strategije za društvene medije. Duh zajednice je živ i zdrav opet kao Uran u Ovnu, koji šalje poruku "Moć čovjeku"!

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vrijeme je mira, bili vjernici ili ne

Venera je i dalje u Škorpionu, Mars Merkur i Uran približavaju se ekstremno napetom aspektu, Mars je i dalje slab pa promislite prije nego što reagirate, pažljivo za volanom, pažljivo s riječima i šakama. Ovo je najnelagodniji položaj za žene koje su sklone izažavati različite oblike agresivnosti, napasnosti, osvetoljubivosti i tvrdoglavosti. Muškarce će Sunce u Jarcu malo ustabiliti, muški mačo planet Mars u ženskom znaku Vagi i nije neka sreća, zamislite da super frajera obučete u pink korzet, ha priično bi se mogao razljutiti jer ga je recimo i mama nekada davno na to tjerala.

Tolerancija i činjenice, držimo se toga. Priče od Poncija i Pilata ostavite za neko drugo vrijeme. Ovo je vrijeme mira, bili vjernici ili ne, ovo je vrijeme zatvaranja i hibernacije, rekapitulacije života i godine iz nas, do novog proljeća i novih početaka.

Sretni vam bili dani koji dolaze!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije