Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.
  • Objavljeno: Utorak, 06.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

BIK

Ljubav i veze

Ljubavni život tijekom studenog 2018. godine je senzualan, strastven i potreba za dubljom emotivnom i fizičkom bliskosti s partnerom je veća. Jupiter ulazi u svoj dom i vašu 8. kuću, 8. studenog, a to je kuća intimnosti, tajni i tajnih veza. Sunce se pridružuje Jupiteru i Merkuru 22. studenog, pa možete očekivati povoljan razvoj veze, uživanje u prisustvu jedno drugog i razumijevanje, te slaganje u mišljenjima oko ljubavnih i novčanih pitanja. Sada je pravo vrijeme da se nađu rješenja za stare probleme, da se nadiđu blokade i ograničenja. Možemo reći da ćete biti voljni eksperimentirati i poduzeti nove stvari u ljubavnom životu.

Neki Bikovi koji su u braku mogli bi pasti pod iskušenje i naći ljubavnika ili ljubavnicu i raskinuti spone koje ih vežu s partnerom. Ali, može se raditi i o drugačijem scenariju, da partner traži nekoga sa strane.

Nemojte dopustiti da do sada uđe u vaš ljubavni život. Vrijeme je da prekinete sa samoćom u dvoje i da se počnete kretati kao par. Bikovi koji nemaju stalnu vezu, ljubavni život će se zakomplicirati i bit će puno iskušenja. Merkur, planeta koja vlada vašom kućom ljubavi, 17. studenog kreće retrogradno, u vašoj 8. kući.

Mogli bi se zaljubiti u nekoga tko već je u ozbiljnoj vezi ili braku ili tko ima sakrivene namjere ili vas želi iskoristiti financijski. Neki će pomisliti na pomirenje s bivšom ljubavi ili će bivša ili bivši pokušati obnoviti vezu s vama, bili slobodni ili ne.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Posao i novac

Gledano s novčane strane, ovo će biti nestabilan mjesec i možete očekivati dosta napetosti, posebno u drugom djelu mjeseca kada Merkur kreće retrogradno u vašoj 8. kući (partnerov novac, zajednička sredstva, porezi, pozajmice). Pojavit će se neugodnosti, kod kuće i na poslu. Od 8. studenog možete očekivati dobit zato što Jupiter prolazi vašom 8. kućom. Tada se reorganizirajte i nemojte biti pohlepni i nemojte posuđivati novac.

Budite oprezni, jer vaši dugovi lako mogu narasti. Nemojte se kladiti, upuštati u financijska nagađanja ili ulagati u nešto nesigurno. Imat ćete podršku okoline, pregovori će teći glatko, ali budite oprezni pri raspolaganju sa svojim sredstvima.

Sve do 16. studenog Venera je retrogradna u kući posla Bika, u kući kojom i vlada. Imat ćete jasnu sliku o suradnjama, o poslu koji radite i obavezama koje imate. Bez pomoći drugih neće vam dobro ići i mogli bi krivo procijeniti stvari i biti na gubitku. Neki će razmišljati o promjeni posla, ali će se bojati donijeti konačnu odluku. Razmislite prvo u kojem smjeru želite ići, zatim potražite mogućnosti koje vas mogu dovesti do ostvarenja želje.

Zdravlje i moral

Nemojte pretjeravati u poslu i iscrpljivati se zadacima koje si namećete. To vam donosi i emotivnu zbrku, strahove i neučinkovitost. Povrh svega, tijekom ovog mjeseca možete očekivati nesporazume i konfliktne situacije, posebno u drugom djelu mjeseca. Novčane obaveze će biti zahtjevne i mogle bi vas uznemiriti. Zato je važno da tijekom studenog 2018. godine nađete dovoljno vremena za odmor.

Pogledajte obaveze koje imate, napravite plan i raspored, uskladite privatni i poslovni život, te dovoljno odmarajte. Nemojte se obeshrabriti ako stvari teku sporo, jer to je i bolje tako u ovom periodu, lakše ćete izbjeći potpunu iscrpljenost.

Savjet

Nemojte se prepuštati ljubomori, posesivnosti i nemojte gnjaviti voljenu osobu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije