Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.
  • Objavljeno: Utorak, 06.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

RAK

Ljubav i veze

Studeni 2018. godine kreće romantičnom i idiličnom notom! Do 22. studenog Sunce prolazi vašom 5. kućom (kuća ljubavi, veza i flerta) i pravi harmoničan aspekt s Neptunom. To govori o intenzivnim ljubavnim snovima i slatkim Hollywood scenarijima, dok će vaša moć zavođenja biti veća nego ikada.

Znat ćete kako zasjati u očima onih koji vas privlače i kako zavesti s par riječi. Ipak, pazite, nemojte obećati više nego što možete zaista i ostvariti.

Mlad Mjesec 7. studenog (Mjesec je vladar Raka) aktivira vašu kuću ljubavi i ohrabruje vas kada se radi o novim ljubavnim poznanstvima ili za promjene u ljubavnoj vezi. Za parove koji su duže zajedno ovo će biti nešto blaži period. Ako dođe do svađa, uz pomoć zvijezda lakše ćete te svađe razriješiti i nastaviti dalje. Budite ozbiljniji i posvetite više pažnje ljubavnom životu. Ako ste u vezi i sanjate o braku, kraj mjeseca je pravo vrijeme za razgovor o tome ili prosidbu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Posao i novac

Uran se vraća u kuću karijere i društvenog statusa Raka i ohrabruje vas i potiče da pokrenete značajne promjene u smjeru u kojem želite napredovati, na jedan nov i jedinstven način. Jupiter, isto tako, doprinosi vašem poslovnom napretku.

Jupiter 8. studenog ulazi u vašu kuću posla i zdravlja i pomaže vam u namjerama da poboljšate i usavršite svoje sposobnosti i posao. Otprilike godinu dana Jupiter vas podržava da preuzmete inicijativu i poduzmete prave korake kako bi našli bolji posao.

Uz Jupitera, u kući posla Raka je i Merkur, koji kreće retrogradno 17. studenog i u periodu od 13. do 20. studenog pravi napet aspekt s Neptunom. To znači da bi se mogli ponadati pronalasku posla u inozemstvu ili se može raditi o poslu koji je povezan s inozemstvom, obrazovanjem ili zakonom.

Retrogradan Merkur pravi kvadrat s Marsom 25. i 26. studenog, pa može doći do sukoba s nadređenima, uglavnom zbog vaše tvrdoglavosti i neprihvaćanju tuđeg mišljenja. Tada bi mogli ugroziti svoj položaj i radno mjesto, pa može doći i do otkaza. U vašu 6. kuću ulazi Sunce 22. studenog. Budući da Sunce vlada vašom 2. kućom (novac od posla, zarađeni novac), nije teško zaključiti da ste u periodu u kojem ćete biti nagrađeni za svoj rad. Što se novca tiče, prvi dio mjeseca je povoljniji. Uz prihod od posla koji radite mogli bi dodatno zaraditi ili dobiti pozajmicu. U drugoj polovici mjeseca nemojte pretjerivati s trošenjem novca.

Zdravlje i moral

Puno toga moći ćete napraviti, jer ćete imati dosta energije, više u prvom dijelu studenog 2018. godine. Savjetujemo da ne radite previše stvari odjednom, unatoč optimizmu. Napravite i dovršite što više toga do 17. studenog, kada Merkur, vladar 12. kuće Raka, kreće retrogradno. Nakon tog datuma mogu se pojaviti stari zdravstveni problemi ili bi mogli imati (stvarne ili izmišljene) razloge za brigu, zbog čega ćete morati ići doktoru, ako zbog ničeg drugog, onda da vas smiri kada doznate da se ne radi o ničem ozbiljnom. Jupiter čuva vašu kuću zdravlja i ako bude ozbiljnijih problema, uskoro ćete biti dobro!

Savjet

Odvojite više vremena za vježbanje i nemojte pretjerivati s hranom!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije