Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.
  • Objavljeno: Utorak, 06.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

VODENJAK

Ljubav i veze

Jupiter prolazi kroz vašu 11. kuću (prijatelji, grupe, društvo) 8. studenog 2018. godine, što govori o intenzivnijem društvenom životu. Parovi koji su duže skupa mogu osvježiti svoj odnos i izaći iz dosade. Neki se mogu udaljiti od voljene osobe, tvrdeći da im treba više slobode kretanja.

Poziv prijatelja je dovoljan da nađete izgovor za bijeg od voljene osobe. Na vama je kakav scenarij će se odigrati, ali predlažemo vam da ne propustite priliku da unesete živost u vaš odnos i vratite se do točke kada ste bili bliskiji, slagali se bolje i zabavljali se zajedno.

Vladar kuće ljubavi Vodenjaka, Merkur, je u vašoj 11. kući, što je povoljno za Vodenjake koji nisu u vezi i koji traže igre zavođenja, ali razna iskušenja čekaju i one koji su u braku. Merkur pravi napet aspekt s Neptunom (od 13. do 20. studenog) i s Marsom (25. i 26. studenog), što znači da može biti komplikacija, zbunjenosti, iluzija, rasprava i svađa, najvjerojatnije zbog novca ili doprinosa u zajedničkom životu. Vladar partnerstva Vodenjaka ulazi u vašu 11. kuću 22. studenog. Tada bi mogli upoznati osobu koja zaslužuje vašu pažnju i s kojom možete izgraditi dugotrajnu vezu. Zadnji dani studenog mogu biti dosta napeti, ali to će vam pomoći da raskinete vezu ili brak koja nije funkcionirala već neko vrijeme.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Posao i novac

Početak studenog je obećavajuć za karijeru Vodenjaka. U kući karijere i društvenog statusa dogodit će se Mlad Mjesec 7. studenog 2018. godine, što za vas može biti značajno, budući da mjesec vlada vašom kućom posla i zdravlja. Razmislite što želite poduzeti dalje.

Zakoračit ćete u dobar period za definiranje dugoročnih ciljeva, za nove poslovne planove, nova partnerstva, za dogovore o suradnjama, investicijama i za plasiranje proizvoda ili usluga na tržište i slično. Možda ćete dobiti promaknuće, ali i veće obaveze. U profesionalnom svijetu mogli bi steći bolji ugled i popularnost, ali ta promjena dolazi s usponima i padovima.

Što se tiče prihoda, tu situacija neće biti posve jasna tijekom studenog. Nemojte imati velika očekivanja od drugih i nemojte padati na lažna obećanja. Ako dobijete promaknuće ili je pred vama razgovor za novi posao, nemojte propustiti neke važne detalje tijekom razgovora. Ako vi dogovarate isplatu suradnicima, odredite jasne iznose.

Merkur, vladar vaše 8. kuće (zajednička sredstva, pozajmice, novac, naslijeđe), kreće retrogradnim hodom 17. studenog 2018. godine. Od tada nadalje izbjegavajte donošenje važnih financijskih odluka, napravite dobar proračun za troškove i pazite na kakav se način izražavate kako bi izbjegli nesporazume. Mars dolazi u vašu kuću zarađenog novca 16. studenog i u cilju će vam biti povećati zaradu i doseći veću materijalnu stabilnost. U zadnjim danima mjeseca može doći do nesporazuma oko iznosa koji morate platiti.

Zdravlje i moral

Vaš pogled u budućnost bit će pun samopouzdanja i spremni ste odrediti nove ciljeve, ali na to mogu utjecati vaši prijatelji. Mogli bi se razočarati i posustati. Kako bi zadržali dobro raspoloženje, životnu radost i kreativan entuzijazam, nemojte stvari i obeshrabrenja, koje vam govore shvaćati previše osobno, kao ni sve savjete.

Savjet

Najveći problem ovaj mjesec je novac, ali uz strpljenje stvari se mogu popraviti. Ako trebate savjet, pitajte stručnjake!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije