Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.
  • Objavljeno: Utorak, 06.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

LAV

Ljubav i veze

Prisustvo Jupitera u vašoj 5. kući (ljubav, flertovi, veze) čini vaš ljubavni život dinamičnim. Sjajit ćete, ostavljati sjajan dojam i s lakoćom privlačiti druge. Vaš entuzijazam i šarm je neodoljiv, ali nakon nekog vremena bi mogli postati naporni zbog previše pričanja o sebi, svojim talentima i postignućima i slično. Nekim Lavovima će zavođenje postati igra, nešto što će samo njih zabavljati. Izbjegavajte takvu vrstu zabave, jer bi mogli stvoriti probleme i upasti u ekstremne komplikacije.

Najbolje što prolazak Jupitera vašim 5. poljem donosi je buđenje strasti kod parova koji su duže zajedno i opuštenija atmosfera u braku. Povoljan je period i za ulazak u novu vezu.

U istoj kući nalazi se i Merkur koji kreće retrogradnim hodom 17. studenog 2018. godine. U vašem se životu može pojaviti netko iz vaše prošlosti ili netko tko vas je privlačio prije.

Prisustvo Sunca u istoj kući, od 22. studenog može donijeti još više egocentrizma i nametanja svog mišljenja na voljenu osobu, zbog čega lako može doći do burnih rasprava i svađa.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Posao i novac

Početkom studenog 2018. godine, Venera, vladar 10. kuće Lava, je retrogradna, u kući komunikacije i učenja, a krajem mjeseca je i Merkur retrogradan, vladar kuće novca Lava.

Venera kreće direktnim hodom 16. studenog, pa ćete s lakoćom komunicirati, pregovarati i planirati budućnost. Sve što vam je dostupno iskoristit ćete na najbolji mogući način, bilo da se radi o informacijama, dokumentima, podacima i slično. Možda ćete ići na tečaj koji će pomoći da napredujete u poslu.

Tijekom studenog morate biti oprezni, imat ćete jaku konkurenciju i može biti problema od strane partnera ili suradnika iz inozemstva. Poslovna putovanja mogu donijeti iznenađenja i neka obećanja do kraja mjeseca neće više vrijediti. Pazite pri potpisivanju dokumenata i kada dogovoreni poslovi ostaju na riječima. Mogući su nesporazumi, problemi u komunikaciji ili prijevodu (ako imate suradnike ili partnere u inozemstvu).

Kada je riječ o novcu, nemojte očekivati veliki profit ili pomoć od drugih. U drugoj dekadi mjeseca otkriti ćete da ne možete računati na novac koji ste trebali dobiti i morat ćete se snaći s onim što imate.

Izbjegavajte financijska nagađanja. Nemojte se iznenaditi ako vas nazove netko iz prošlosti s kime ste bili u ljubavnoj vezi i traži novac smatrajući vas dužnikom. Novac koji pripada drugima, a dostupan vam je, na primjer firmi u kojoj radite, nemojte trošiti, jer ćete imati neugodnosti i morat ćete objasniti na što je novac potrošen.

Zdravlje i moral

Tijekom studenog ćete biti u zavidnoj formi, vedrog raspoloženja, optimistični i kreativni. Ipak, skloni ste egoizmu, što može utjecati na odnose s drugima i donijeti napetost.

Savjetujemo da se prema drugima postavite diplomatski. Odvojite dovoljno vremena za odmor. Neprospavane noći, puno zabave ili pretjerivanje s hranom i pićem utjecat će na vaše zdravlje.

Savjet

Novac je najosjetljivija tema ovog mjeseca. Pripremite se za neočekivane troškove i izbjegavajte donošenje važnih financijskih odluka.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije