Veliki mjesečni horoskop po znakovima za PROSINAC

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za PROSINAC

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za PROSINAC
  • Objavljeno: Subota, 01.12.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

OVAN

Ljubav i veze

Ovnovi koji su tek ušli u vezu ili su u vezi na daljinu, odjednom bi mogli doživjeti buđenje, nakon što su uložili sve svoje nade i vjeru u ljubav s tom osobom. Nemojte se bojati, blagdane nećete provesti sami. Venera, planeta koja vlada vezama Ovna, prolazi kroz 8. kuću Ovna (kuću intimnosti) i obećava strasti, neočekivane avanture i privlačnost (baš onako kako volite).

Tijekom prosinca 2018. godine život Ovnova se ponovno zagrijava. Napetost se smanjuje što se više bliže blagdani. Bolja polovica će iskazivati svoje nezadovoljstvo u prvim danima prosinca. Željet će više pažnje i zajedničkih trenutaka. Zajednička sredstva i novac bit će osjetljiva tema. Voljena osoba željet će više trošiti, pa se nećete s time složiti.

Bit ćete romantični i tajnoviti, a zvijezde će vam dati zdrav smisao za šalu. Bit ćete neodoljivi! Privući ćete pažnju potencijalnih partnera, čak iako vam to ne bude namjera. Ako je tako, budite iskreni i recite svoje namjere. Nemojte nikome davati lažne nade.

Zadnji tjedan u mjesecu posvećen je starijim parovima koji mogu poboljšati tada svoj odnos. Tada ćete lakše odrediti zajednički smjer i odrediti daljnje planove, a to vas može samo još više zbližiti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Posao i novac

Merkur ulazi u 9. kuću Ovna 13. prosinca 2018. godine (više obrazovanje, veze s inozemstvom i slično). Ovnovima koji žele učiti ili studirati u inozemstvu ukazat će se povoljne okolnosti. Zbrka ili problemi s prijevozom ili dokumentima potrebnim za poslove u inozemstvu će se razriješiti. Može se raditi i o zakonskim pitanjima, ali rješenje će se naći i za to.

Što se profesionalnog života i novca tiče, prosinac 2018. godine je jako dobar mjesec. Merkur, vladar posla i komunikacije Ovna, kreće direktnim hodom 6. prosinca 2018. godine. Kada imate posla s dokumentima, papirima, ugovorima, pozajmicama, porezima i slično, stvari će se raščistiti.

Sunce se pridružuje Saturnu i Plutonu u 10. kući (karijera, društveno-profesionalan ugled) Ovna, 22. prosinca 2018. godine. Ovnovi koji imaju liberalne ili kreativne okupacije zaista će uživati u onom čemu posvećuju svoje vrijeme. Istovremeno mogu zaraditi novac neočekivano ili izgraditi solidan ugled.

Novac štedite, posebno u prvom dijelu mjeseca. Istina je da je ovo vrijeme trošenja, ali ako se potrudite, nećete potrošiti svu božićnicu. Zbog pomisli – lako ćemo – neki Ovnovi mogu posuditi previše novca. Obuzdajte se!

Zdravlje i moral

Mars, vladar Ovna i dalje je u vašoj 12. kući. U konjunkciji je s Neptunom, početkom mjeseca, pa postoje predispozicije za dnevno sanjarenje, prevelika očekivanja, sumnje i brige. Zbog prevelikih očekivanja mogli bi se razočarati.

Napravite nešto u dobrotvorne svrhe ili se vratite radu na duhovnosti ili vjeri kako bi se vratili u ravnotežu i imali unutarnji mir.

U drugoj polovici mjeseca osjećat ćete se bolje, optimistično. Ako imate poteškoća, sada ćete lakše naći tretmane i rješenja, ako tražite savjet specijaliste.

Savjet

Budite otvoreni i strpljivi u komunikaciji i nemojte djelovati samo na temelju svojih ideja, posebno kada takve odluke utječu na druge.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije