Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.
  • Objavljeno: Utorak, 06.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Ljubav i veze

Nedavno je u vašu 8. kuću ušla Venera i nastavlja se kretati retrogradno do 16. studenog 2018. godine. Glavne teme tijekom ovog perioda su intimnost, ljubomora, posesivnost i emotivna ili financijska ovisnost. Često se može čuti tvrdnja da su Ribe emotivno ovisne. Vrijeme je da ozbiljnije razmislite što za vas znači intimnost i što očekujete od bolje polovice.

Neke Ribe će postati opsjednute bivšom ljubavi. Bit ćete zavodljivi, ali nemojte to koristiti i ne ulazite u riskantne afere. U trenutku kada Venera kreće direktnim hodom razne tajne mogu isplivati na površinu i uništiti vezu u kojoj ste.

Merkur, planeta koja vlada partnerstvom Riba, uključujući i brak, kreće retrogradno 17. studenog 2018. godine. Neskladan aspekt koji Merkur pravi s Neptunom i Marsom donosi neslaganja i svađe. Neki se neće naći s voljenom osobom po pitanju dugoročnih ciljeva i izbjegavat će takve teme, dok će neki, unatoč razlikama naći način da funkcioniraju skupa. Rješenje može biti vrlo jednostavno: jedno drugom dajte više slobode i prostora. S vremena na vrijeme prihvatite savjet voljene osobe, jer vam voljena osoba ne želi naštetiti.

Posao i novac

Karijera će vam biti na prvome mjestu tijekom studenog 2018. godine. Pred vama su neočekivane prilike na društveno - profesionalnom polju i uspjeh je nadohvat ruke. Jupiter ulazi u kuću karijere i društvenog statusa 8. studenog, a odatle će vas još motivirati, otprilike godinu dana.

Ako želite mijenjati posao ili radno okruženje, sada je vrijeme da djelujete u željenom smjeru. Ipak, nemojte si dopustiti da vas vodi ego, jer bi mogli biti na gubitku i neka dragocjena poznanstva možete udaljiti od sebe. Mars, planeta koja vlada kućom zarađenog novca Riba, ulazi u Ribe.

Priljev novca se povećava, više je prilika za pronalazak novih izvora zarade, ali sve to ovisi o vašem ponašanju prema drugima i utisku koji ostavljate. Novac stvara napetosti, najviše krajem mjeseca, u ljubavnom i poslovnom svijetu. Pozajmice i druge novčane obaveze donose poteškoće i ne bi trebali pokušati pogurati stvari. Situacija može biti nestabilna i investicije moraju biti nadasve racionalne. Nemojte posuđivati novac ili trošiti na kupovinu luksuznih stvari.

Zdravlje i moral

Osjećat ćete se dosta dobro tijekom studenog 2018. godine, ali trebali bi pripaziti na svoje zdravlje. Vrijeme je da obavite pretrage i kontrole. Tako ćete lakše naći rješenja za određene poteškoće i dovesti stanje u ravnotežu, prije nego dođe do komplikacija. Želja da napravite što više možete u karijeri vodi prema iscrpljivanju. Odvojite vrijeme za sebe i odmaknite se od zahtjevnog i stresnog posla.

Savjet

Nije povoljan period za transakcije za nekretnine, zatim za potpisivanje dokumenata i za nova partnerstva, posebno nakon 17. studenog 2018. godine.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije