Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.
  • Objavljeno: Utorak, 06.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

BLIZANCI

Ljubav i veze

Studeni 2018. godine je povoljan mjesec za vaš ljubavni život, iako će biti tu i tamo nesporazuma i svađa. Ukazat će vam se i prilika za obnovu veze, za buđenje strasti, a ako niste u vezi, privući ćete osobu koja vas privlači.

Jupiter ulazi u vašu kuću partnerstva 8. studenog, a tom kućom i vlada. Neočekivana, ali korisna nova poznanstva sa strancima otkriti će vam nove vidike, donijeti nove ideje i spoznaje. Neke nove teme počet će vas zanimati.

Blizanci koji se dosađuju u vezi sada će otkriti nešto novo kod partnera i odnos će se promijeniti, strast ponovno probuditi.U prvom djelu mjeseca komunikacija će biti odlična, iako ćete povremeno lagati sami sebe ili ćete čuti samo ono što želite čuti.

Vladar kuće ljubavi Blizanaca 16. studenog završava svoj retrogradni ciklus i to upravo u vašoj kući ljubavi, veza i flertova. Do tada će nekima biti nejasno jesu li u prijateljskom ili ljubavnom odnosu. Ovog puta Blizanci koji žele zabavu i ljubav naći će pravog partnera.

Merkur, vladar Blizanaca, 17. studenog kreće retrogradno u kući veza i braka, pa može doći do nesporazuma i svađa. Sunce ulazi u vašu 7. kuću 22. studenog i susreće se s Jupiterom i Merkurom. To znači da ćete pažnju usmjeravati na ljubav i brak, razmišljati o vjenčanju ili rastavi, ovisi u kakvoj ste situaciji. Ako ste duže vremena nezadovoljni ljubavnom situacijom, lako je moguće da dođe do razilaženja ili rastave. Nemojte misliti da baš sve znate i nemojte ni pokušavati trošiti energiju na to da sve napravite samo kako bi svoje mišljenje nametnuli drugima.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Posao i novac

Prisustvo Jupitera u kući partnerstva Blizanaca od 8. studenog 2018. godine je jako dobro za nove dogovore, suradnje i posao.

Nakon 16. studenog, kada Mars ulazi u kuću karijere i društvenog statusa Blizanaca, na poslu će biti dinamičnije. Neskladan aspekt koji Mars pravi s Merkurom (koji je retrogradan od 17. studenog), Jupiterom i Suncem ukazuje na nesporazume, sukobe, negiranje prava ili potpisanih papira. Neki zbog toga mogu i završiti na sudu.

Nađite način za opuštanje i pazite što govorite. Na novčani gubitak mogu računati oni koji su se upuštali u nejasne i nesigurne dogovore koji uključuju novac drugih ljudi i oni koji su posudili novac. Povoljan je period, financijski, za one koji su štedjeli i na vrijeme plaćali izdatke. Izbjegavajte financijska nagađanja, transakcije u vezi nekretnina, udjele novca, razdjelu imovine i slično.

Zdravlje i moral

Razdražljivost će vas još više zamarati i voditi u konfliktne situacije koje će se, ponovno, najviše na vas odraziti. Kada ste razdražljivi i uznemireni, nemojte još više posla preuzimati i jesti tešku hranu. Nađite način za opuštanje i lakše ćete se suočavati sa svakodnevnim izazovima. Izbjegavajte izlaske dugo u noć. Za donošenje dobrih odluka treba vam psihička i fizička ravnoteža.

Savjet

Odnosi s drugima će vas jako zamarati. Budite smireni, iskreni i budite glas razuma! Donošenje važnih financijskih odluka odgodite!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije