Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.
  • Objavljeno: Utorak, 06.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

ŠKORPION

Ljubav i veze

Do 16. studenog 2018. godine vladar veza Škorpiona je retrogradan, u 12. kući Škorpiona, a to dokazuje da je vrijeme da sada dobro sagledate svoj ljubavni život. U pravom ste periodu za razrješavanje unutarnjih sukoba i onog što želite u budućnosti vezano za brak ili vezu koja može postati ozbiljnom.

Na dan kada Venera kreće direktnim hodom, Mars, tradicionalan vladar Škorpiona, ulazi u vašu 5. kuću (ljubavi, veza i flerta). Neki će Škorpioni pasti pod kušnju i željet će se vratiti staroj ljubavi, dok će drugima odgovarati diskretne ili tajne veze. Ako ste introvertni, više ćete vremena željeti provesti u društvu voljene osobe, podalje od ludog svijeta.

Savjetujemo da se uključite u društveni život kao par kako ne bi dosadili voljenoj osobi. Zadnji tjedan studenog 2018. godine donosi opterećenje zbog financijskih izdataka. Možda se nećete složiti oko novčane svote koja se treba izdvojiti za određeni predmet.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Posao i novac

Važan događaj za Škorpione tijekom studenog 2018. godine povezan je s novcem, zato što 8. studenog Jupiter ulazi u 2. kuću Škorpiona (zarađeni novac i osobna vrijednost). Bit ćete otvoreniji nego inače i sjajit ćete, zadiviti druge talentima koje imate, a to znači da ćete i svoje prihode poboljšati. Jupiter je i planeta pretjerivanja, pa u nekim Škorpionima može probuditi želju za pretjeranim trošenjem, za uzimanjem pozajmice ili na neki drugi način upuštanjem u rizik.

Kada pregovarate o plaći, povišici ili nekoj drugoj dobiti, važno je da budete odgovorni. Merkur, vladar 8. kuće Škorpiona (zajednička sredstva, porezi, pozajmice, naslijeđe) je u 2. kući Škorpiona i kreće retrogradno 17. studenog i u periodu od 13. do 20. studenog pravi kvadrat s Neptunom.

Drugim riječima, mogli bi imati lažne nade kada se radi o novcu drugih ljudi, računati previše na financijsku podršku drugih, sanjati o velikim svotama ili prelako pristati na vodstvo drugih uz obećanje da ćete brzo i lako zaraditi puno novca. U ovom periodu izbjegavajte financijska nagađanja i troškove u naletima želja, jer ćete biti na gubitku.

Zdravlje i moral

Mlad Mjesec se događa u Škorpionu 7. studenog 2018. godine i pogurava vas da se posvetite sebi, svom psiho – fizičkom stanju i da odredite jasne ciljeve. Bit ćete entuzijastični, samopouzdani i spremni da okrenete novi list u svom životu. Impulzivan i pretjeran nastup ili reakcije oduzimat će vam puno energije. S obzirom na kaotične okolnosti, to ne iznenađuje, ali potrudite se što bolje isplanirati dan i procijeniti što zahtjeva više ili manje vašeg truda i rada. Budite realni.

Savjet

Klonite se sumnjivih poslova!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije