Hidratizirati kožu ili dubinski nahraniti kožu?

Hidratizirati kožu ili dubinski nahraniti kožu?

Hidratizirati kožu ili dubinski nahraniti kožu?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 06.05.2019.
  • Broj pregleda: 489
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Zašto ne oboje?

Koža je najveći organ tijela i najizloženiji oštećenjima od vanjskih utjecaja. Stoga je vrlo važno koristiti proizvode za tijelo koji brinu o koži i koji idu korak dalje od hidratacije.

Lactovit je specijalizirani brend za higijenu i osobnu njegu koji intenzivno njeguje vašu kožu. Nudi široku paletu proizvoda koji pružaju idealnu brigu za cijelu obitelj svojim različitim proizvodima, koji zadovoljavaju specifične potrebe za svaku vrstu kože.

Lactovit gelovi za tuširanje i mlijeka za tijelo sadrže ekskluzivnu formulu s mliječnim kapsulama laktosoma koje djeluju tako da hrane najdublje slojeve kože, tamo gdje vašoj koži to najviše treba. Formula pomaže djelujući tako da mliječni vitamini, proteini i minerali prodiru do najdubljih slojeva epiderme hraneći ju iznutra.

UREA, SAVRŠEN sastojak za SUHU KOŽU

Koža je vrlo osjetljiva i stalno je izložena nekim vanjskim čimbenicima koji isušuju i oštećuju kožu. Tada je vrlo važno koristiti specifične proizvode koji OBNAVLJAJU i REGENERIRAJU kožu.

Svojstva uree poznata su i cijenjena od strane dermatologa zbog njegove hidratantne učinkovitosti i zato što održava optimalnu razinu hidratacije koja omogućuje glatku i elastičniju kožu. Osim toga, potiče obnovu stanica i prirodni piling.

Djelovanje uree je znanstveno dokazano u tri glavna aspekta:

  • poboljšana zaštitna funkcija kože
  • aktiviranje obrambenog mehanizma kože
  • poboljšana elastičnost

Lactovit Lactourea je prva linija za njegu tijela s 10% Lactouree. Sastoji se od mliječne kiseline, sastojka koji potiče hidrataciju kože, te čistu ureu, prirodni ovlaživač kože kojeg preporučuju dermatolozi za liječenje suhe kože. Ova kombinacija sastojaka s ultra hidratantnim svojstvima obnavlja, regenerira, štiti i hidratizira kožu.

PROIZVODI PODRŽANI OD STRANE DERMATOLOGA

Lactovit ima kompletan asortiman proizvoda za osobnu njegu za cijelu obitelj, koji u potpunosti hrani kožu prirodnim sastojcima mlijeka.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije