Kako je Kim Kardashian vampirskim tretmanom zaustavila starenje

Kako je Kim Kardashian vampirskim tretmanom zaustavila starenje

Kako je Kim Kardashian vampirskim tretmanom zaustavila starenje
  • Objavljeno: Četvrtak, 24.11.2016.
  • Broj pregleda: 963
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kozmetička industrija svaki čas izbaci neki ludi novi tretman za uljepšavanje ili pomlađivanje. U zadnje vrijeme veliki hit je tzv. vampirski tretman kojem popularnost neprestano raste zahvaljujući sve većem broju poznatih i slavnih osoba koje se podvrgavaju ovom novitetu. Glavna ambasadorica ovog tretmana je poznata starleta Kim Kardashian koja je, čini se, uspjela zaustaviti godine.

Vampirski tretman ne izgleda nimalo privlačno no, zbog iznimne djelotvornosti sve više žena se na njega odlučuje.

Što je PRP?

PRP je skraćenica od Plasma Rich Platetelt što znači da se u tkivo, pomoću injekcije, ubrizgava pročišćeni i obogaćeni dio krvi, odnosno krvna plazma. Injekcije krvne plazme ubrizgavaju se već desetljećima a najviše su ih koristili sportaši za sportske ozljede. Injekcije su se pokazale iznimno korisnima za ubrzano zarastanje tetiva. Danas se krvna plazma sve više koristi u kozmetičkoj industriji.

Kako izgleda tretman?

Kada idete na PRP tretman, liječnik ili specijalist izvadi manju količinu krvi i pomoću mehaničkog uređaja nastaje koncentracija gdje razine trombocita rastu tri do četiri puta u odnosu na normalnu razinu. Tretman u prosjeku traje 20 do 45 minuta, a najčešće tretirana područja su lice, vrat, dekolte i šake.

No, mnogi se pitaju zašto je nužno ubrizgavati krv koju već imamo u sebi? Iako se na prvu čini poprilično besmisleno, razlog je vrlo jasan. Centrifugiranjem krvi nastaje koncentracija koja pomlađuje i potrebno ju je injektirati nazad u organizam. Centrifugiranjem se izolira faktor rasta i matične stanice koje snažno djeluju na pomlađivanje i obnovu kože, stoga je ovaj tretman pogodan i za uklanjanje ožiljaka. Ovaj tretman je 100% prirodan i gotovo bezbolan.

Kada se PRP ubrizgava u kožu, ulazna injekcija uzrokuje malu ranu koja aktivira trombocite i pušta ih da obave posao na tom području.

Kakvi su rezultati?

PRP tretman daje prirodan izgled i vraća sjaj licu. Ovo je jedan od najprirodnijih tretmana protiv starenja, a krajnji rezultati su vidljivi nakon 30 dana. Odmah nakon tretmana na licu se pojavljuje blago crvenilo. Postupno će koža poprimati svježiji izgled. Za bolji učinak, tretman bi trebalo ponoviti nakon nekog vremena.

Ovaj tretman je dostupan i u Hrvatskoj i sve više Hrvatica koristi ovaj tretman pomlađivanja jer su rezultati odlični.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije