Anđeoska poruka za nedjelju, 24.06.2018.

Anđeoska poruka za nedjelju, 24.06.2018.

Anđeoska poruka za nedjelju, 24.06.2018.
  • Objavljeno: Nedjelja, 24.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Obitelj i dom

Poruka: Otvorite se i dopustite ulazak blagoslova u svoj život!

Blagoslov je na putu prema vama. Oblik ovog blagoslova će biti vrlo osoban za svakog od nas. To može biti blagoslov praštanja, suosjećanja ili ljubavi prema sebi. To može biti blagoslov preobrazbe, ozdravljenja ili dubokog i konačnog oslobađanja. Blagoslov koji stvara prostor za nešto novo što će ući u vaš život. Može se odraziti u vanjskom svijetu u obliku prosperiteta, darivanja ili prilike. Ili možda dolazi kao prijatelj, rođak ili ljubavnik. Ono što ste željeli privuklo je ovaj blagoslov. Stvorili ste ga. Privukli ste ga svojim mislima, osjećajima i željama srca.

Nije bitno je li blagoslov velik ili malen, on je prilika i prekretnica. Stvari će se mijenjati nakon ovoga. Ništa neće ostati isto.

Možda će vam se činiti kako ste nešto izgubili. To je u redu. Pustite to znajući kako je potreban prostor da nešto novo uđe u vaš život. Nemojte se bojati promjene, prihvatite ju kao bitnu za sljedeće korake.

Ono najvažnije, primajte. Otvorite se i dopustite. Poželite dobrodošlicu otvorenim srcem i otvorenim umom. Ovo je samo još jedan početak.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije