Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pačja prsa u umaku od nara

Pačja prsa u umaku od nara

Pačja prsa u umaku od nara
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.10.2012.
  • Broj pregleda: 1.181
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusna pačja prsa u zanimljivom umaku.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Sjemenke šipka i sok od šipka pomiješajte s juhom od povrća, dodajte med i kuhajte dok se smjesa ne zgusne i ne smanji za pola.

Pomiješajte kukuruzno brašno s malo hladne vode i dodajte u umak. Posolite i popaprite po želji.

Meso stavite na tavu, tako da koža bude na dnu. Pecite na laganoj vatri oko 8 minuta, dok ne poprimi zladno smeđu boju. Okrenite i pecite na drugoj strani oko 5 minuta. Uklonite s vatre, umotajte u aluminijsku foliju i pustite da odstoji oko 10 minuta.

Odmotajte meso. Stavite opet na tavu, takoda koža bude na dnu i pecite dok ne postane hrskava. Okrenite i pecite nekoliko minuta. Posolite i popaprite po želji, narežite i poslužite s umakom.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti