Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Piletina na kineski s indijskim oraščićima

Piletina na kineski s indijskim oraščićima

Piletina na kineski s indijskim oraščićima
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.988
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Ukusna piletina na kineski način za dobro društvo.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Stavite piletinu u zdjelu sa češnjakom, umakom od soje i kukuruznim brašnom te miješajte dok se piletina dobro ne obloži. Poklopite s folijom i stavite u frižider na 30 minuta.

U međuvremenu, dovedite posudu vode do vrenja i dodajte rezance. Isključite vatru i ostavite da odstoji 5 minuta. Ocijedite dobro. Stavite sa strane.

Zagrijte ulja u velikoj tavi ili woku na jakoj vatri. Dodajte ohlađenu piletinu i sve sokove iz marinade.

Pržite miješajući na 3-4 minute, taman dok dobijete zlatno smeđu boju. Dodajte indijske oraščiće i mladi luk te nastavite pržiti miješajući na 2-3 minute.

Dodajte ocijeđene rezance te nastavite pržiti miješajući na još 2 minute.

Dobro promiješajte rezance i odmah poslužite.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti