Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Talijanska piletina s rajčicom

Talijanska piletina s rajčicom

Talijanska piletina s rajčicom
  • Objavljeno: Srijeda, 28.10.2015.
  • Broj pregleda: 809
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Energetska vrijednost: 262 kcal / 1.096,21 kJ

Sastojci

Nutritivne vrijednosti

Ukusna niskokalorična piletina.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Pršut pecite oko 2 minute dok ne postane hrskav. Stavite sa strane.

Luk, češnjak i bilje prepržite na oko 3 minute. Stavite pileća prsa, začinite paprom i pecite 5 minuta preko srednje jake vatre. Okrenite piletinu i pecite dok se luk ne karamelizira na dnu posude. Izvadite piletinu i stavite na tanjur.

Promiješajte i zalijte vinom. Kuhajte oko 2 minute.

Smanjite vatru, vratite pršut i umiješajte rajčicu i gljive. Pokrijte i kuhajte 15 do 20 minuta. Vratite piletinu na tavu i kuhajte oko 15 minuta.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti