Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Bakalar na bijelo

Bakalar na bijelo

Bakalar na bijelo
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.449
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Tradicionalan recept omiljen kod mnogih.
Vrijeme pripreme: 2 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Bakalar namočite u vodi i ostavite preko noći. Sutradan ga stavite kuhati u hladnu vodu. Krumpir skuhajte, ogulite i narežite na kockice. Kada bakalar omekša, očistite meso od kože i kostiju.

Na vrućem ulju popržite češnjak i dodajte bakalar. Polijte vodom u kojoj se kuhao bakalar, tek toliko da prekrije sastojke. Dodajte bijelo vino i kuhajte 2 do 3 minute na laganoj vatri.

Sastojke prebacite u blender i začinite solju i paprom. Dodajte krumpir i peršin i sve izmiksajte u glatku smjesu. Poslužite uz pecivo ili kruh.

Komentari

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti