Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjestenina s pinjolima, ciklom i vlascem

Tjestenina s pinjolima, ciklom i vlascem

Tjestenina s pinjolima, ciklom i vlascem
  • Objavljeno: Četvrtak, 16.06.2016.
  • Broj pregleda: 85
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Pinjoli su jako dobar izvor mangana.
Vrijeme pripreme: 1:55h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Cikle zamotajte u foliju i pecite 40 do 45 minuta.

Izvadite ciklu iz pećnice i isperite pod hladnom vodom. Nasjeckajte ih i pustite da stoje sa strane.

Zagrijte tavu bez ulja i pecite pinjole dok ne poprime zlatno smeđu boju. Uklonite s vatre i pustite da stoje sa strane.

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.

Dok se tjestenina kuha, zagrijte 1 žlicu ulja u tavi. Dodajte češnjak i dinstajte ga oko 20 sekundi. Dodajte kelj i malo vode. Dobro promiješajte, posolite i popaprite i kuhajte oko 5 minuta.

U zdjelu stavite sve sastojke, dobro promiješajte i poslužite.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti