Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Namaz od batata i tunjevine

Namaz od batata i tunjevine

Namaz od batata i tunjevine
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 10.981
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Oko 600g namaza
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Na tavi rastopite margarin, dodajte batat i pržite ga 3 minute.
Dodajte češnjak, kopar i malo soli te pržite 4 minute, odnosno dok batat ne postane mekan.
Istresite u dublju posudu, dodajte sve ostale sastojke i štapnim mikserom napravite žitku smjesu. (Sastojke možete propasirati i u multi praktiku.)
Poslužite kao namaz, ili kao topao prilog uz meso ili preljev za tjesteninu.
Stavite u plastičnu posudu koja se može hermetički zatvoriti i prelijte tankim slojem maslinovog ulja. Namaz možete držati u hladnjaku do 5 dana.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti