Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Lignje u bijelom vinu

Lignje u bijelom vinu

Lignje u bijelom vinu
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.614
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Počastite nepce lignjama!
Vrijeme pripreme: 2:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte ulje u velikom loncu i dinstajte luk i češnjak dok ne budu mekani.

Dodajte lignje, povećajte vatru i kuhajte desetak minuta, taman dok lignje ne potamne.

Dodajte crvenu papriku, ružmarin, vino i 250 ml vode te dovedite sve do vrenja. Poklopite i neka se lagano pirja na 45 minuta.

Odbacite ružmarin i dodajte rajčice, pasiranu rajčicu i papriku. Začinite sa solju i paprikom.

Nastavite pirjati na laganoj vatri kroz 45-60 minuta, taman dok sve ne omekša.

Poslužite vruće.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti