Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kineska salata s dresingom od soje i đumbira

Kineska salata s dresingom od soje i đumbira

Kineska salata s dresingom od soje i đumbira
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.650
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Istančan okus dalekog istoka za 4 osobe
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema:

1. Isperite i sitno narežite kineski kelj i stavite ga na posudu za posluživanje.

2. Narežite vodene kestene na male komadiće, a mladi luk dijagonalno na 2,5 cm dužine, pa po dužini na tanke trake.

3. Razrežite rajčicu na pola, svaku polovicu na 3 kriške i odložite.

4. Lagano prokuhajte mangetout grašak u kipućoj vodi 2 minute, dok ne omekša, ocijedite ga i narežite na pola, dijagonalno.

5. Posložite vodene kestene (kesteni), mladi luk, mangetout grašak, rajčice i izdanke graha na narezan kineski kelj. Ukrasite sa svježe nasjeckanim korijandrom.

6. Napravite dressing miješajući sve sastojke u manjoj zdjeli. Njime prelijte salatu i poslužite s hrskavim kruhom.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti