Pečena brokula s češnjakom i limunom

Pečena brokula s češnjakom i limunom

Pečena brokula s češnjakom i limunom
  • Objavljeno: Utorak, 13.09.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Donosimo vam izuzetno jednostavan i ukusan recept za pripremu brokule.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 glavice brokule
  • 2 žličice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1 žličica morske soli
  • 1/2 žličice mljevenog crnog papra
  • 2 protisnuta češnja češnjaka
  • 1/2 žličice soka od limuna

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

U velikoj zdjeli pomiješajte brokulu, maslinovo ulje, sol, papar i češnjak. Brokulu rasporedite na papir za pečenje i prebacite na lim. Pecite u pećnici 15 do 20 minuta, dok stabljika brokule potpuno ne omekša.

Izvadite i premjestite na pladanj za posluživanje. Prelijte sokom od limuna i poslužite.

Saznajte kako brokula štiti kožu od sunca!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti