Bob Arnot dijeta

Bob Arnot dijeta

Bob Arnot dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Koliko ste puta pokušali pratiti dijetu, ali ste shvatili da je sve što želite jesti zabranjeno? Dr. Robert Arnot je kreirao Bob Arnot dijetu za gubljenje kilograma koji vas pokušava riješiti gladi prije nego što uopće postanete gladni. Prema njegovom planu, trebali biste jesti prije nego što postanete gladni. Također, trebali biste jesti pravu hranu i izbjegavati lošu. Tvrdi da će vaši kilogrami nestati kada dodate hranu koja reducira glad, poboljšava raspoloženje, smanjuje količinu glukoze i sadrži hranjive sastojke.

Ovaj program zahtjeva da jedete tri obroka i tri međuobroka dnevno. Hrana koja je opisana kao dobra za gubljenje težine je teška za žvakanje ili se sporo apsorbira. Primjer teške hrane je grah, salata, celer, niskomasni ili nemasni mliječni proizvodi.

Dodajte vježbanje kako bi poboljšali efekt plana prehrane. Doktor predlaže otklanjanje masti i "izgradnju stroja za gubljenje masti".

Ključ pravilne prehrane je ovladavanje gladi. Na ovoj dijeti jest ćete manje i češće da bi izbjegli glad. Brojat ćete kalorije ili ćete čak izbaciti cijele skupine namirnica i smanjivat ćete ukupni unos hrane tako što ćete jesti manje obroke. Svaki obrok, posebno doručak, započet ćete proteinima. Vježbanje vam može pomoći da sagorijevate kalorije i učiniti vas mršavijima.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop