Bob Arnot dijeta

Bob Arnot dijeta

Bob Arnot dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Što možete jesti?

Dijeta se bazira na ideji da ćete izborom prave hrane biti u mogućnosti kontrolirati težinu. Kada jedemo zbog naših osjećaja, jedemo sve što vidimo. Ovaj plan to sprječava, i tjera nas da jedemo prije nego što mislimo da smo gladni. Ako jedete u kratim intervalima tijekom cijelog dana, nećete biti gladni i nećete izabrati krivu hranu. To znači doručak, jutarnji međuobrok, ručak, popodnevni međuobrok, večera i međuobrok. Sada ste vjerojatno već u napasti da se odmah uključite u plan i jedete 6 obroka dnevno.

Unos proteina na početku svakog obroka je strategija kako bi se zaustavila glad. Trebali bi također i jesti ugljikohidrate koji imaju malo glukoze i sastoje se od puno vlakna, kao što su žitarice i grah. Postoji mnogo preporuka (neke su zbunjujuće) u vezi ugljikohidrata. Dijeta predlaže da ih jedete 15 minuta nakon što se pojeli jutarnje proteine, zatim popodne da vas podignu, i još prije spavanja da vam pomognu da zaspite. Ovdje je ideja da vas ugljikohidrati mogu i podići i spustiti. Tko bi rekao?

Trebali biste se fokusirati na "tešku" hranu, znači onu koja je teška za žvakanje ili se sporo apsorbira. Teški ugljikohidrat je grah, žitarice i zrnje koje ima malo šećera i puno vlakna. Teški proteini uključuju niskomasne ili bezmasne mliječne proizvode, bjelanjke i određene vrste graha. Teško povrće uključuje kineski kupus i celer, a teško voće uključuje grejp.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop