Čokoladna dijeta

Čokoladna dijeta

Čokoladna dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Jeste li vi ovisnik o čokoladi koji bi želio izgubiti kilograme? Ako da, onda je ovo vaša dijeta. Teorija Čokoladne dijete je da obožavatelji čokolade trebaju poseban plan. Dijeta razumije da eliminimacija čokolade nije trajno rješenje. Ljudima ne pomaže osjećaj krivice zbog čokolade, to ih čak može potaknuti da nagomilaju kilograme. Dijeta obećava da se ne morate odreći senzualnog okusa i efekta afrodizijaka. Ali, dijeta započinje s eliminacijom čokolade na tjedan dana, tako da ćete trebati pričekati za povratak svojim užitcima.

Čokoladna dijeta je kreirana za obožavatelje čokolade. Izgubit će kilograme i pobijediti ovisnost o čokoladi. Za razliku od drugih dijeta koje vas tjeraju da se odreknete nekih vrsta hrane, ova dopušta umjerene količine čokolade nakon prvog tjedna. Na čokoladu se ne gleda kao na neprijatelja, samo se jede u manjim količinama.

Preporuke za vježbanje ovise o tome kakva ste vrsta ovisnika o čokoladi. Evo preporuka za svaki od šest drukčijih vrsta.

Skriveni ovisnik: hodajte ubrzano 20 minuta dnevno. Sudjelujte u opuštajućem vježbanju, kao što je plivanje ili joga jednom tjedno.

Romantičar: plivajte ili se bavite jogom nekoliko puta tjedno.

Osoba koja jede iz užitka: plivajte, rolajte se, plešite ili se bavite jogom.

Osoba koja uživa preko vikenda: upišite se na sport, kao što je golf ili tenis, i bavite se time stalno, a posebno vikendom.

Ovisnik o šećeru: hodajte ubrzano 20 minuta dnevno. Joga i meditacija se također preporučaju.

Predmenstrualni ovisnik: hodajte ubrzano 20 minuta dnevno. Svako jutro vježbajte duboko disanje. Plivanje, joga ili sati plesa su također preporučeni jedanput do dvaput tjedno.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop