Dijeta 4 dana

Dijeta 4 dana

Dijeta 4 dana
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Za koga je dijeta dobra?

Kombinacijom sedam četverodnevnih faza brzo prolazite kroz program od 28 dana. To je pozitivna stvar za one kojima brzo postane dosadno i trebaju mini ciljeve koje ostvaruju da bi ostali na programu.

Osobe koje su probale ostale dijete možda će misliti da je ovo običan restriktivni program razdijeljen na periode kada možete jesti malo više. Ponekad dnevni unos kalorija može pasti na 1000, što je mnogo manje nego što nutricionisti preporučaju za ljude koje žele sigurno mršavjeti.

Dijeta 4 dana svidjet će se ljudima koji žele eksperimentirati sa zdravijom prehranom i dobiti nekoliko nuticionističkih savjeta, bez stvaranja pritiska da se moraju držati programa duže od mjesec dana.

Sa svojim kraćim četverodnevnim fazama, ovaj program ima dobar pristup i možda će zadržati one koji se brzo zasite jednoličnog načina prehrane. Također pomaže u da razmislite o svojim prehrambenim navikama. Ako tražite dugoročan pristup gubljenju kilograma, ovdje ne postoje jasne instrukcije koje bi mogli pratiti nakon 28 dana.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop