Dijeta ubrzanja metabolizma

Dijeta ubrzanja metabolizma

Dijeta ubrzanja metabolizma
  • Objavljeno: Utorak, 24.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

O dijeti

Teorija iza najnovije knjige Jilian Michaels je da određena nezdrava hrana može poremetiti vašu hormonalnu ravnotežu, što u tijelu povećava razinu hormona koji izazivaju dobivanje kilograma i blokiraju gubljenje kilograma. Prateći Jilianin plan možete promijeniti razine hormona i popraviti metabolizam tako da se riješite toksina koje unosite i kojima ste izloženi.

Naslov navodi na pomisao da postoji nešto novo u ovoj dijeti, ali to je serija nutricionističkih savjeta za koje ste već možda čuli. Autorica sažima cijeli plan rečenicom ako nije imalo majku ili ako nije izraslo iz tla, nemojte to jesti. Osim toga, preporuča se kombinacija kvalitetnih proteina, kompleksnih ugljikohidrata i zdravih masti u svakom obroku i međuobroku, kontroliranje porcija i četiri obroka dnevno (sa četiri sata pauze između svakog obroka), često vježbanje i dovoljno sna. Zabranjeno je jesti poslije 21 sat. Ako ovo sve već znate, onda ne očekujte ništa novo. Ali, ako vam je ovo novo, onda je to super početak za vas.

Jedina novost u programu je to što naglašava izbjegavanje što više toksina (kao što su određene vrste toksina, pesticida, procesuirane hrane ili bilo kakve kozmetike koja nije bazirana na prirodnim sastojcima). Dok nitko ne može prigovoriti da uzimanje tih stvari nije najbolje za zdravlje, ali ne postoje znanstvene osnove koje potvrđuju da to utječe na dobivanje kilograma. Vrlo lako ovo može postati preskupi program jer dijeta preporuča samo organsku hranu i organske proizvode.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop