Kokosova dijeta

Kokosova dijeta

Kokosova dijeta
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.04.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Kokosova dijeta tvrdi da su tropske dijete koje sadrže puno zasićenih masti (kao ulje od kokosa) razlog zašto su domorodci stoljećima ostali tako mršavi i zdravi. Ovaj plan naglašava da se ulje od kokosa drukčije apsorbira od drugih ulja. Umjesto da se pohranjuje kao mast, ono se odmah koristi za energiju i pomaže u gubljenju kilograma.

Ova dijeta sadrži malo ugljikohidrata, bezmasne proteine i puno masti. Sastoji se od četiri faze koje vam pomažu da se riješite svojih ovisnosti o ugljikohidratima, viška kilograma i toksina iz tijela.

Kreatori dijete tvrde da je nemogućnost gubljenja kilograma posljedica problema sa zdravljem kao što su poremećaji štitnjače i probavni poremećaji. Savjeti u dijeti obećavaju zaštitu od tih poremećaja.

Kokosovo ulje pruža zasićene masti koje su jako važne. One jačaju imunološki sustav, štite jetru, i brzo se troše kao energija. Dijeta tvrdi da su druge zdrave masti koje dolaze iz sjemenki zapravo nezdrave.

Savjetuje vam se kako se riješiti izvora hrane koji povećavaju rizik od disfunkcije štitnjače, povišenog šećera u krvi i toksina u jetri.

Dijeta se bazira na principima koji se primjenjuju u područjima tropskih klima, ali i medicine. Predlaže se korištenje ulja od kokosa za kuhanje i dostupni su posebni recepti.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop