Domaći umak Béarnaise

Domaći umak Béarnaise

Domaći umak Béarnaise
  • Objavljeno: Četvrtak, 23.02.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovaj klasični francuski umak, najbolje je poslužiti uz odrezak.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žumanjaka
  • prstohvat kajenske papričice
  • 1 žličica estragon octa
  • 125g maslaca

Priprema

Stavite žumanjke blender uz dodatak soli, papra i prstohvat kajenske papričice. Na kraju dodajte ocat. Maslac otopite u tavi i dok je vruć, polagano ga ulijevajte u blender za vrijeme miksanja. Poslužite uz odrezak.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti