Hrskavi pileći zabatci s limunom

Za prste polizati!
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 6 pilećih zabataka
- sol
- papar
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1/2 limuna
- 1 grančica ružmarina
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Zabatke posolite i popaprite s obje strane. Ispod kožice stavite malo ružmarina. Zagrijte ulje u tavi i pecite piletinu tako da je kožica okrenuta prema dolje oko 8 minuta.
Na lim za pečenje stavite batake, tako da je kožica okrenuta prema dolje. Prelijte piletinu uljem iz tave. Limun narežite na kriške i poslažite na batake. Pecite oko 20 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaPiletina na kineski s indijskim oraščićima45 min12345
-
Jela od mesaPaprike punjene piletinom i feta sirom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrownie s tikvicama45 min12345
-
Jela od mesaTortilje sa šunkom i sirom10 min12345
-
Jela od mesaSvinjski medaljoni u umaku od senfa30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s kobasicama i vrhnjem30 min12345
-
DesertiTart s malinama i kremom od pistacija1 h12345
-
Jela bez glutena