Kotleti s gljivama i lukom

Ako volite kotlete onda svakako isprobajte ovaj zanimljivi recept.
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 svinjska kotleta bez kostiju
- 230 g narezanih gljiva
- 1/2 nasjeckanog luka
- male količine maslinovog ulja
- 1/2 šalice bijelog vina
- sol
- papar
Priprema
U tavu dodajte malo maslinovog ulja i prepržite luk i gljive.
Nakon nekoliko minuta dodajte bijelo vino i nastavite kuhati oko 10 minuta.
Izvadite gljive i luk iz tave i pokrijte aluminijskom folijom.
Svinjske kotlete stavite u tavu i pecite oko 4 minute sa svake strane.
Poslužite svinjetinu s gljivama i lukom na vrhu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaSvinjski but s umakom od mandarine1 h12345
-
Jela od mesaSvinjski kotleti u marinadi od đumbira50 min12345
-
Jela od mesaKraljevske mesne okruglice40 min12345
-
Jela od mesaSvinjski odresci u limunskoj marinadi35 min12345
-
Jela od mesaPaprike punjene svinjetinom i bulgurom40 min12345
Popularni recepti
-
Kruh i pecivaBruschette s rajčicom i ricottom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDinstani poriluk sa krumpirom30 min12345
-
Prilozi
-
Kruh i pecivaČokoladni kruh s bananom i jagodama1:20h12345
-
Vegetarijanska prehranaTijesto za pizzu od batata (bez glutena)45 min12345
-
Jela od mesaVarivo od graška s junetinom i krumpirom1:30h12345