Pileća prsa s limunom, limetom i grejpom
Sočna, mirisna i bogato začinjena.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1kg pilećih prsa
- sok od 1 limuna
- sok od 1 limete
- sok od 1 grejpa
- 1 žlica senfa
- 1/3 šalice maslinovog ulja
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
Priprema
Pomiješajte sve sastojke, osim piletine, i dobro promiješajte.
Stavite piletinu u zdjelu i prelijte marinadom. Pustite da stoji u hladnjaku najmanje 1 sat.
Zagrijte roštilj i pecite piletinu oko 10 minuta sa svake strane.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina u marinadi od limete i meda50 min12345
-
Jela od mesaPiletina s roštilja u marinadi od meda1:25h12345
-
Jela od mesaRažnjići od piletine, ananasa i paprike35 min12345
-
Jela od mesaPiletina u umaku od limete40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti