Pileći zabatci pečeni u senfu i smeđem šećeru

Pileći zabatci pečeni u senfu i smeđem šećeru

Pileći zabatci pečeni u senfu i smeđem šećeru
  • Objavljeno: Utorak, 29.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Bogato začinjeni i marinirani crnim vinom.
Vrijeme pripreme: 1:30h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 8 pilećih zabataka
  • 1/2 šalice senfa
  • 1/4 šalice smeđeg šećera
  • 1/4 šalice crnog vina
  • 3 nasjeckana češnja češnjaka
  • sol
  • papar

Priprema

Pomiješajte senf, šećer, crno vino, češnjak, sol i papar i dobro promiješajte. Piletinu stavite u marinadu i pustite da stoji barem 30 minuta.

Zagrijte pećnicu na 200°C. Namastite vatrostalnu posudu, dodajte piletinu i pecite oko 40 minuta. Izvadite i poslužite odmah.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti