Piletina na španjolski

Uživajte u ovom jednostavnom i ukusnom jelu.
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 8 pilećih bataka
- 3 tanko narezana luka
- 2 žličice paprike
- korica i sok 1 limuna
- 2 žlice grubo nasjeckanog peršina
- 150ml pilećeg temeljca
- 1 žlica maslinovog ulja
Priprema
Zagrijte pećnicu na 190°C. Stavite sve sastojke u veliku, vatrostalnu posudu. Promiješajte i začinite po želji.
Pecite 45 minuta. Nakon 20 minuta dobro izmiješajte i vratite u pećnicu. Poslužite uz rižu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaSalata od piletine i breskve30 min12345
-
Jela od mesaZarolana piletina na grčki način50 min12345
-
Jela od mesaPržena piletina s brokulom i smeđom riža30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345