Piletina s brokulom i indijskim oraščićima

Piletina s brokulom i indijskim oraščićima

Piletina s brokulom i indijskim oraščićima
  • Objavljeno: Petak, 11.03.2016.
  • Broj pregleda: 637
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zdravo jelo bogato vitaminom C.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 372 kcal / 1.556,45 kJ

Sastojci

  • 1 žlica suncokretovog ulja
  • 340 g fileta pilećih prsa
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 200g nasjeckane brokule
  • 200ml pilećeg temeljca
  • 1 žličica kukuruznog brašna
  • 1 žlica meda
  • korica od pola limuna i sok od cijelog limuna
  • šaka prženih indijski oraščića

Priprema

Zagrijte ulje u velikoj tavi ili woku. Dodajte piletinu i pecite oko 4 minute dok ne dobije zlatnu boju. Izvadite iz tave i dodajte češnjak i brokulu. Promiješajte i dinstajte 1 minutu.

Pomiješajte temeljac, kukuruzno brašno i med. Stavite u tavu i miješajte dok se ne zgusne. Dodajte pečenu piletinu, limunovu koricu i sok, i indijske oraščiće. Kuhajte 2 minute i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti