Rezanci s piletinom

Rezanci s piletinom

Rezanci s piletinom
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Broj pregleda: 1.321
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Uživajte u ovom laganom obroku!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 340 g udon rezanaca
  • 3 žlice maslaca od kikirikija
  • 3 žlice umaka od soje
  • 2 žlice sezamovog ulja
  • 1 žlice meda
  • 1 žlice soka od limete
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 2 šalice kuhane nasjeckane piletine
  • 2 šalice brokule
  • 2 tanko narezana avokada
  • 2 tanko narezana zelena luka
  • 1 žličica sezama

Priprema

Skuhajte rezance prema uputama na pakiranju i ocijedite.

U rezance dodajte maslac od kikirikija, umak od soje, sezamovo ulje, med, sok od limete i češnjak. Dobro promiješajte.

Stavite rezance na tanjur. Na njih stavite piletinu, brokulu, avokado i zeleni luk. Ukrasite sjemenkama sezama i poslužite toplo.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti