Piletina s ružmarinom i češnjakom

Piletina s ružmarinom i češnjakom

Piletina s ružmarinom i češnjakom
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Uživajte piletini na talijanski način.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 8 pilećih bataka s kožom
  • 1 žlica oštrog brašna
  • 1 glavica češnjaka
  • 3 velike stabljike ružmarina
  • 300ml suhog bijelog vina

Priprema

Piletinu uvaljajte u brašno.

Odvojite češnjeve češnjaka (ne morate ih guliti).

Dodajte 2 žlice maslinova ulja u veliku tavu i pecite piletinu dok ne postane hrskava. Okrenite piletinu na drugu stranu. Dodajte češnjak i ružmarin, ulijte vino i začinite solju i paprom. Kada prokuha, smanjite temperaturu i poklopite.

Kuhajte oko 45 minuta. Poslužite s rižom ili sa širokim rezancima.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti