Piletina u marinadi od meda, češnjaka i đumbira

Đumbir i češnjak imaju moćno antioksidacijsko svojstvo.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta pilećih prsa
- 1 žličica mljevenog češnjaka
- 1/2 žličice đumbira
- 1 žlica maslinovog ulja
- 4 žlice meda
- 2 žlice soja umaka
Priprema
Pomiješajte sve sastojke za marinadu. Piletinu stavite u duboki tanjur, prelijte marinadom i pustite da stoji 30 minuta.
Zagrijte tavu i pecite piletinu 5 do 7 minuta sa svake strane.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaZačinjena piletina s đumbirom i češnjakom50 min12345
-
Jela od mesaPiletina s medom i češnjakom45 min12345
-
Jela od mesaMarinirana piletina s povrćem40 min12345
-
Jela od mesaKremasta riža s kokosom, piletinom i đumbirom40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345