Piletina u umaku od jagoda

Neobična kombinacija koja će vas osvojiti.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 fileta pilećih prsa
- 500g nasjeckanih jagoda
- sok od 1 limuna
- sol
- papar
Priprema
Jagode stavite u lonac i kuhajte, neprestano miješajući dok ne dobijete glatki umak. Uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.
Piletinu posolite i popaprite po želji. Pecite s obje strane dok ne poprimi zlatno smeđu boju, dodajte umak od jagoda i sok od limuna. Kuhajte dok ne proključa i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345