Piletina u umaku od jagoda
Neobična kombinacija koja će vas osvojiti.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 fileta pilećih prsa
- 500g nasjeckanih jagoda
- sok od 1 limuna
- sol
- papar
Priprema
Jagode stavite u lonac i kuhajte, neprestano miješajući dok ne dobijete glatki umak. Uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.
Piletinu posolite i popaprite po želji. Pecite s obje strane dok ne poprimi zlatno smeđu boju, dodajte umak od jagoda i sok od limuna. Kuhajte dok ne proključa i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaPiletina na kineski s indijskim oraščićima45 min12345
-
Jela od mesaPaprike punjene piletinom i feta sirom50 min12345
-
Jela od mesaSalata od piletine i breskve30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti