Sočna piletina

Bogato začinjena piletina.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 3 nasjeckana češnja češnjaka
- 4 pileća prsa
- 2 žlice nasjeckanog ružmarina
- 2 limuna
- 1 žličica soli
- 1 žličica papra
Priprema
Zagrijte tavu na srednje jakoj vatri. Pileća prsa s gornje strane posolite i popaprite i utrljajte 1 žlicu ružmarina. U tavu stavite ulje i dodajte češnjak. Začinjenu stranu pilećih prsa stavite na tavu. Dodajte još soli i papra i preostalu žlicu ružmarina. Piletinu kuhajte oko 3 minute sa svake strane, dok ne poprimi zlatno smeđu boju i poslužite uz omiljeno povrće.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345