Sočna svinjetina

Sočna svinjetina

Sočna svinjetina
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Marinada od koje se meso topi u ustima
Vrijeme pripreme: 3 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 svinjska kotleta
  • sok od 1 limuna
  • 1 žličica naribanog svježeg đumbira
  • 1 žličica meda
  • 2 žlice umaka od soje
  • 1 žličica sezamovog ulja
  • 2 žlice canola ulja

Priprema

Sok od limuna, đumbir, med, soja sos, sezamovo ulje i canola ulje dobro izmiješajte.

Uklonite masnoću sa svinjskih kotleta i prekrijte ih marinadom. Držite u frižideru najmanje 2 sata.

Izvadite marinadu i meso iz hladnjaka 30 minuta prije pečenja. Meso pecite na tavi ili na roštilju.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti