Svinjski kotleti s limunom i češnjakom

Svinjski kotleti s limunom i češnjakom

Svinjski kotleti s limunom i češnjakom
  • Objavljeno: Četvrtak, 03.03.2016.
  • Broj pregleda: 393
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Češnjak ima moćno antikancerogeno djelovanje.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 svinjska kotleta
  • sok od 1 limuna
  • 1 naribani češanj češnjaka
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • sol
  • papar

Priprema

Pomiješajte limun, češnjak i 1 žlicu maslinovog ulja. Premažite svinjske kotlete marinadom, posolite i popaprite. Pokrijte folijom i pustite da stoje u hladnjaku barem 3 sata.

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

U tavi zagrijte preostale 2 žlice maslinovog ulja i pecite kotlete 3 do 4 minute sa svake strane.

Stavite kotlete na lim za pečenje i pecite 15 do 20 minuta. Izvadite i poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti