Losos s limunom i cimetom

Losos s limunom i cimetom

Losos s limunom i cimetom
  • Objavljeno: Četvrtak, 07.04.2016.
  • Broj pregleda: 205
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Cimet ima odlična antioksidacijska svojstva.
Vrijeme pripreme: 1:15h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 odreska lososa
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1/4 šalice svježeg soka od limete
  • 1 žlica umaka od rajčice
  • 4 nasjeckana velika češnja češnjaka
  • 1/8 žličice mljevenog piment
  • 1/8 žličice mljevenog cimeta
  • 1/4 žličice mljevenog kumina
  • 1/4 žličice soli
  • 1/4 žličice svježe mljevenog crnog papra

Priprema

U maloj zdjeli pomiješajte maslinovo ulje, sok od limete, umak od rajčice, češnjak, piment, cimet, kumin, sol i papar. Dobro promiješajte i prelijte preko lososa. Stavite u hladnjak. Neka se marinira jedan sat.

Zagrijte ulje na tavi i pecite losos 3 minute sa svake strane. Možda ćete trebati dodatnu minutu ili dvije, ovisi o debljini lososa.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti